Producere
Rusnac MoldAqua este dotată cu utilaje companiei germane Krones AG – lider mondial în producția de echipamentelor pentru îmbutelierea apei și a băuturilor.

Toate conductele prin care trece apa sunt realizate din oțel inoxidabil alimentar AISI 316 L. Acest tip de oțel este utilizat în industria nucleară și spațială.

Noi producem:

Produse sigure
controlăm toate etapele de producție 24/7;

Produse stabile
factorul uman a fost eliminat pe cât posibil ;

Produse accesibile
optimizăm constant procesele și reducem costurile.

Rusnac-MoldAqua
în cifre:

53 700
Litri pe oră
318
Angajați
4
Linii de producție

Procesul de producție: de la izvor până la magazin

Extragem apa din izvoare.
O transportăm la sistemele de stocare.
Turnăm apă minerală în sticle PET. Pregătim apa potabilă și băuturile răcoritoare și le turnăm în sticle PET. În producția apei carbogazoase folosim dioxid de carbon alimentar.
Transportăm apa la un depozit intermediar și verificăm minuțios calitatea lotului.
Transportăm apa la depozitele de producție.
Distribuim prin magazine.

Certificare

În 2010, am devenit prima companie din Moldova și una dintre primele din Europa care a obținut certificatul FSSC 22000 emis de către compania elvețiană SGS.

Prezența certificatului FSSC 22000 este o garanție că producția îndeplinește toate cerințele standardelor europene de siguranță alimentară.

Schema de certificare FSSC 22000 include standarde ISO 22000: 2018, ISO / TS 22002-1: 2009 și cerințe suplimentare și este cel mai relevant criteriu pentru evaluarea calității în industria alimentară.

Politica în domeniul calității este o parte agreată a politicii generale a întreprinderii, care formulează principalele priorități ale întreprinderii în domeniul asigurării calității și siguranței produselor fabricate și este reflectată în documentul PK-5.2 „Politica în domeniul calității și siguranței produselor.”

Certificate >
Partenerul logistic al
Rusnac-MoldAqua este compania Aquatrade

Aquatrade în cifre

130
de mașini
650
de angajați
10 000
de puncte de vânzare în Moldova