Rusnac MoldAqua
Cel mai mare producător de ape minerale naturale, ape potabilă, băuturi răcoritoare și cu conținut de sucuri.

Despre noi

Rusnac MoldAqua este cel mai mare producător de apă minerală naturală și potabile, băuturi răcoritoare și cu conținut de sucuri din Moldova.

Producem alimente sănătoase și super utile care contribuie la schimbarea și dezvoltarea vieții umane.

Tur 3D al fabricii
Rusnac-Moldaqua

3D tour Rusnac-Moldaqua

Producem ape minerale naturale și potabile, precum și băuturi răcoritoare și băuturi cu conținut de suc. Actualmente în portofoliul companiei se găsesc 11 branduri, fiecare fiind lider pe piață în segmentul său.
prevnext
TOATE BRĂNDURI

Prin ce ne diferențiem

Certificate
În 2010, am devenit prima companie din Moldova și una dintre primele din Europa care a obținut certificatul FSSC 22000 emis de către compania compania elvețiană SGS. Certificatul FSSC 22000 garantează că producția îndeplinește toate cerințele standardelor europene de siguranță.

TOATE CERTIFICATE >

Producție

Rusnac MoldAqua este dotată cu utilaje semnate de compania germană Krones AG – lider mondial în producția de echipamente pentru îmbutelierea apei și a băuturilor.

DESPRE PRODUCȚIE >

Laborator

Rusnac-MoldAqua este unicul producător de apă îmbuteliată din Moldova dotat cu două laboratoare de control al calității acreditate conform standardului internațional ISO 17025.

DESPRE LABORATOARE >

Ceea ce ne face diferiți

Zona de izvoare, cunoscută de peste 200 de ani, este situată la marginea satului Gura Cainarului din regiunea Floreshti, departe de autostrăzi, fabrici și fabrici.

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE IZVOAR >